LA FONTANA LISSE

LA FONTANA LISSE Italiaans specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 841 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Fontana Lisse. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2022 om 21:39 Eten was prima. Alleen op de quatro formagio pizza zaten alleen 2 plastic kaaskorstjes. Verder was het prima
6 jun 2022 om 20:34 Ik vond het dit keer echt slecht. Ik kreeg een verkeerde bestelling, een pizza met kip. Direct gebeld, binnen 10 min een ander, geen excuus. Mijn dochter had haar eten al bijna op. Klein raar formaat pizza, smaak was redelijk, dreef in de olijfolie
21 mei 2022 om 4:04 De pizzas waren heerlijk!
18 mei 2022 om 14:43 Prima eten en goede bezorging. Geen overbodig gedoe
9 mei 2022 om 15:45 Wat betreft de pasta's moet je hier zijn! Geen idee wat betreft de pizza's. Lekker snel en HEET!
1 mei 2022 om 21:47 Je geeft een pizza restaurant een kans om iets anders te leveren. Dit was geen match. Volgende keer gewoon weer een pizza bestellen
1 mei 2022 om 19:58 Echt aanrader, zeer verse lekkere pizza Pasta’s waren goed op temperatuur,. Op alle fronten een 10!!!!!!!
30 apr 2022 om 1:54 De pizza's waren helaas lauw tot koud.
22 apr 2022 om 21:21 Erg jammer, had me zo erop verheugd. Ik wist dat het een uur zo duren, maar als pizza margarita dan bij aankomst lauw is met een donkere harde korst en niet eens gesneden zoals gevraagd dan is de lol er gauw af.
19 apr 2022 om 10:46 Bezorging prima. Eten matig. Garnalen waren ver te zoeken. Heel veel pinda’s bij Thaise gerechten. Zonde. Maar met zoveel verschillende gerechten snap ik het ook wel dat je het niet beter dan gemiddeld krijgt.
13 apr 2022 om 23:39 30m later. Pizza's waren goed warm, hadde goede verse deegbodems alleen toppings smaakten nauwelijks, geen olie op de randen, ongesneden pizza's. Mag wel wat langer in de oven en veel meer liefde in. Zonde hoor.
30 mrt 2022 om 20:52 Pizza was prima. Lasagna bloedheet en lekker. Zelfs brood erbij. Overtrof onze verwachting