LA FONTANA LISSE

LA FONTANA LISSE Italiaans specialiteiten restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 717 beoordelingen
1 aug 2020 om 23:05 De eerste keer dat ik eten besteld had via thuisbezorgd. onderin de spaghetti dreef water, de pizza was niet goed klaar die was klef en soppig. Voor de spaghetti kreeg ik een nieuw bakje , van de 2 pizza’s à 20 euro heb ik niks meer vernomen
26 jul 2020 om 10:43 Uur na plaatsen bestelling werd ik gebeld dat niet alles op voorraad was. Eten was warm en op smaak maar vlees en rijst waren taai en niet vers. Ik bestel dit niet meer.
17 jul 2020 om 21:12 Superlekker, keurig op de verwachte tijd gebracht.
11 jul 2020 om 21:43 Meerdere malen slechte ervaringen. Vorige keer plastic in ham/meloen, nu 2 uur moeten wachten op een kinder pizza! Afgewimpeld dat bezorger onderweg is, drie kwartier later pas! Grote bek van de eigenaar/ personeel als je je geld komt ophalen.
9 jul 2020 om 22:13 niet te vreten
29 jun 2020 om 22:36 Lengte bezorgtijd kwam door weinig personeel. Tja corona tijd dus kan gebeuren.
28 jun 2020 om 19:46 Prima!!
27 jun 2020 om 1:15 Op aangegeven tijd, goed warm. Jammer dat er bij extra toppings geen olijven staan
25 jun 2020 om 22:55 Ik heb al contact met het restaurant gehad! En daar mijn beklag al gedaan!!
21 jun 2020 om 20:04 Verkeerde bestelling gekregen...maar redelijk snel opgelost en goede bestelling gebracht !!
21 jun 2020 om 17:23 Bezorgtijd was ruim een half uur later dan verwacht